Sledujte nás

Anglicko

EPL: Kto sa stane kráľom ostrovov? Rozhodne posledné kolo

Desať premierligových zápasov za jeden deň a všetky v rovnaký čas zažiješ iba raz za rok. Ten čas je tu!

Premier League 2023 / 2024 - 38. kolo

Desať premierligových zápasov za jeden deň a všetky v rovnaký čas zažiješ iba raz za rok. Ten čas je tu. A je o to vzrušujúcejší, že kým všetky veľké európske ligy majú o svojom víťazovi jasno, tá v krajine Wilka Dobyvateľa nie. Vitaj poslednýkrát v sezóne za lamanč, kamarát.

Arsenal – Everton

Na emirátoch jediné riešenie, a tým je výhra. Gunners idú all in a v dueli na kref rozbijú Pikforda v bráne na padrť. Boj o titul nemajú vo vlastných rukách, ak však Man City doma s Hammers remízuje, Artetovci sa stanú kráľmi ostrovov za skóre. Nič podobné si veru v živote nepamätám.

Man City – West Ham

Ďalšia futbalová pecka kde zahorí tráva a po 90. minúte možno aj štadión. Ak šejkovci nezískajú na Etihad tri body, Richterova stupnica za lamanč nebude mesiac stíhať počítať stupne. V opačnom prípade sa v Anglicku prepíše futbalová história. Minimálne na päť rokov.

Ďakujem skalným premierlikéristom za priazeň, čítame sa v auguste, kamaráti. A hlavne si to v tomto čudnom svete veselo užite.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 70 € vstupný bonus počas EURO 2024 - 750x100
1 komentár

1 komentár

  1. Adrián

    17. mája 2024 at 16:18

    Ja si to veru pamätám, sezóna 2011/2012 a City skončili pred United vďaka gólovému rozdielu. Teraz by som to pre zmenu doprial im 😀

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Viac v Anglicko