Sledujte nás

Futbal

Partizán Bardejov – Stropkov: Verím, že sa záchrana v lige podarí

Niektorí si myslia, že futbal je otázkou života a smrti. Pre niektorých na štadióne že ešte viac.

Partizán Bardejov - Stropkov, 3. liga

Muži, ktorí sa neženia, si nepredlžujú mladosť, ale detstvo. A už keď je ten Deň detí, čo už môže byť lepšou oslavou ako kuknúť si predposledné kolo 3. ligy v rodnom meste.

Bruchaté mraky vyronili slzy cez prehýrenú noc, jeden detský za 3, slečna. Vycancaná 14ka za kasou najskôr nepochopí trápny joke a s pohľadom „vráť sa do hrobu, dedku“ ma vyprevádza na vyslenenú trávu miestnych Partizánov. Asi začnem kukať tú ryžu pre nevestu.

Nemáš šiltovku, nie si Kahn, prvý roh, brankárska mimóza a ultras po mojej ľavici pejú „nič še nestalo, nič še nestalo!“. 0:1. Tesla dominuje hre, peruánsky somatotyp s č. 7 má počet dotykov s loptou 102+ a pokazí za celý zápas dve a pol prihrávky. Hráčik dňa. Útok modrých zľava, technická šulina obtrie pravú gólmanovu žrď a je 0:2. „Nič še nestalooo“ stráca decibely a verí, že góly do domácej siete nebudú padať rýchlosťou podprseniek včera v Narcos. Hbitá Tesla nečakane i viditeľne vypne rádio, domáci Carlos gólom a prihrávkou taví vizuálnu prevahu Partizánov na 2:2 „Už še veže, už še veže!“, koxo vážne som mal brac gitaru. Čierna gazela na pravej strane hosťujúcej obrany s č.3 má pľúca De Bruyna a rýchlosť Bolta, chválim skauta. Z Partizánov ma zaujme č. 5 a 8.

Partizán Bardejov - Stropkov, 3. liga

Góly sa delia na tie do šatne a tie z šatne, kým otrepeš bembeľka na wecku, je 2:3. Červená karta pre hostí 3 minúty pred koncom zápasu posiela domáceho borca na nosidlá. A keď vidíš slzy a doktora Mihaľa točiť mobil, spomenieš si na svoje tri sadry, pre ktoré si na chire pár nocí nespal. Zo srdca želám skoré uzdravenie, kamarát.

Niektorí si myslia, že futbal je otázkou života a smrti. Pre niektorých na štadióne že ešte viac. Bohužiaľ.

Verím, že Bardejovu sa záchrana v 3. lige podarí. Čo už je predsa viac, ako jej guľaté veličenstvo.

Dočítania, kamaraci.

Reklamy
Euro s bonusom 30 € za registráciu v Tipsporte - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Viac v Futbal