Sledujte nás

Bojové športy

Oktagon 58: Vémola vs. Végh 2 – Odveta zápasu storočia sa blíži!

Najväčší MMA turnaj v histórii Českej a Slovenskej republiky sa blíži!

Vémola vs. Végh 2 - Oktagon, Tipsport

Oktagon 58 Praha Eden: Najväčší MMA turnaj v strednej Európe na štadióne Slavie Praha!

Najväčší MMA turnaj v histórii Českej a Slovenskej republiky sa blíži! Už túto sobotu 8. júna 2024 sa v pražskom Edene (Fortuna Aréna), na futbalovom štadióne Slavie Praha uskutoční Oktagon 58: Vémola vs. Végh 2; odveta legendárneho zápasu storočia medzi dvoma gigantmi československého MMA. 

Tento turnaj bude historickou udalosťou, ktorá prinesie nezabudnuteľný večer plný napínavých MMA zápasov. Okrem hlavného zápasu na divákov vo Fortuna Aréne čaká i pokračovanie turnaja Tipsport Gamechanger o 1 000 000 € a sprievodný program, v ktorom sa môžete tešiť napr. na vystúpenie legendárnej hip-hopovej skupiny PSH.

Eden, známy aj ako Fortuna Aréna, je jedným z najmodernejších športových zariadení v strednej Európe. Okrem futbalu sa tu konajú aj koncerty a rôzne iné športové a kultúrne podujatia. Pre Oktagon 58 (Eden) bude štadión špeciálne upravený a jeho kapacita bude navýšená na viac ako 27 000 miest, aby sa doň zmestilo čo najviac fanúšikov.

Fanúšikovia sa opäť dočkajú napínavého súboju Karlosa „Terminátora“ Vémolu a Attilu Végha, ktorí si v roku 2019 zmerali sily v prvom Zápase storočia. Vtedy Végh šokoval a Vémolu knokautoval už v prvom kole. Odvtedy sa Végh pobral do fighterského dôchodku, zatiaľ čo „Terminátor“ sa v Oktagone prebojoval k sérii víťazstiev a niekoľkým titulom a teraz túži po odvete a pomste.

Zrušený Kincl vs. Peňáz

Pôvodne sa na turnaji mal uskutočniť aj titulný zápas v strednej váhe medzi Patrikom Kinclom a Matějom Peňázom. Kincl sa však zranil a zápas musel byť zrušený.

Toto zrušenie prinieslo viacero komplikácií. Peňáz, ktorý sa na súboj s Kinclom chystal, bol z tejto situácie sklamaný a vyjadril sa, že Oktagon s ním nekomunikoval dostatočne transparentne.

Následne medzi Peňázom a Oktagonom vznikli nezhody a jeho ďalšie pôsobenie v tejto organizácii zatiaľ nie je jasné. Peňáz sa vyjadril, že zvažuje všetky možnosti a zatiaľ sa nerozhodol, či bude v Oktagone naďalej bojovať.

David Kozma vs. Ion Surdu: Súboj legiend o welterový trón

Legendárny český bojovník David „Pink Panter“ Kozma sa vracia do klietky Oktagonu! V semifinále welterovej pyramídy o titul sa 8. júna 2024 v Prahe stretne s moldavským šampiónom Ionom „Dracula“ Surduom.

Obaja bojovníci sú skúsení a talentovaní, a každý z nich má veľkú šancu na víťazstvo. Kozma bude chcieť dokázať, že stále patrí medzi elitu welterovej váhy, zatiaľ čo Surdu sa bude snažiť prekvapiť favorita a získať si cestu k titulu. Komu budete držať prsty vy?

Oktagon 58: Vémola vs. Végh 2 – Ako sledovať NAŽIVO galavečer v Prahe (Eden)

Blíži sa 8. jún a s ním aj legendárny súboj Karlosa Vémolu a Attilu Végha v odvete „Zápasu storočia“! Túžite sa zúčastniť tohto galavečera, alebo ho sledovať z domova, no neviete, ako na to? Nebojte sa, pomôžem vám.

Zažite túto epickú bitku na vlastnej koži a staňte sa súčasťou histórie! Vstupenky na Oktagon 58 v Edene sú stále dostupné, no je ich už menej ako 8 %. Ak máte záujem zažiť atmosféru naživo, neváhajte a zakúpte si ich čo najskôr v sieti Ticketportal.

Ak sa vám nepodarí zohnať lístok do Edenu, nezúfajte! Oktagon 58 môžete sledovať aj pohodlí domova vďaka livestreamu. Existuje viacero možností:

  • TV Tipsport: Tipsport vám ponúkne exkluzívny livestream zápasov na Oktagone 58, ktorý viete sledovať i zadarmo. Stačí sa zaregistrovať v Tipsporte a získate na 7 dní prístup k Tipsport TV zadarmo a k tomu 30 € na vaše stávky!
  • Oktagon.TV (za poplatok): Zažite turnaj v najvyššej kvalite a s exkluzívnym obsahom, ktorý na TV neuvidíte. Oktagon.TV vám ponúkne HD stream po zakúpení PPV
  • Premier Sport 4: Na tomto novom online kanáli sa dá po zakúpení balíčka Oktagon sledovať nasledujúci turnaj v HD kvalite

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 70 € vstupný bonus počas EURO 2024 - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Viac v Bojové športy