Sledujte nás

Futbal

Ako tipovať EURO 2024 s bonusmi v stávkových kanceláriách

Dnes v Nemecku štartuje futbalový sviatok, na ktorý sme dlho čakali!

Registračný bonus 30 € v Tipsporte počas ME vo futbale 2024

ME vo futbale 2024 štartujú už v piatok 14. júna. Slovenské stávkové kancelárie pripravili pri tejto príležitosti lukratívne výhody pre nových hráčov. Čakajú vás navýšené stávky bez rizika či vstupné bonusy za registráciu. Prečítajte si, aké benefity nájdete v jednotlivých stávkových kanceláriách.

Bonusy v stávkových kanceláriách počas EURO 2024 – Fortuna, Synottip a DOXXbet navýšili stávky bez rizika

Počas majstrovstiev Európy si môžete staviť na svojich favoritov úplne bez rizika. Stačí sa zaregistrovať vo Fortune, Synottipe či DOXXbete a do 14. júla využijete navýšené registračné bonusy.

Fortuna si pri príležitosti majstrovstiev Európy pripravila pre nových hráčov stávku bez rizika vo výške až 70 €. Presnú hodnotu určí prvý vklad na hráčske konto. Ak si vložíte 30 €, potom aj stávka bez rizika bude 30 €. Ak si vložíte viac ako 70 €, platí, že maximálna hodnota bonusu je 70 €.  Môžete pritom tipovať predzápasové aj live stávky, jedinou podmienkou je minimálny kurz na tikete 2,00. Na aktiváciu bonusu máte 7 dní od registrácie. 

Tipsport neponúka klasickú stávku bez rizika, no ihneď po dokončení registrácie dostanete na hráčsky účet stávkový kredit 30 € formou Tipsport netov. To znamená, že nemusíte vykonávať žiadny vklad. Za nety môžete tipovať ľubovoľné zápasy a v prípade úspešných tipov sa vám na konto pripíšu reálne peniaze. Je len na vás, či bonus miniete jednorazovo alebo si ho rozdelíte na viac tiketov. 

Synottip zasa láka tipérov na 50-eurovú stávku bez rizika, ktorá platí na predzápasové sólo stávky. To znamená, že na tikete môže byť len jedna udalosť. V tomto prípade však nie je žiadne kurzové obmedzenie. Výšku stávky bez rizika určuje taktiež prvý vklad, no maximálna hodnota je 50 €. Na uzavretie prvej stávky máte 10 dní od registrácie. 

Staviť si prvý tiket úplne bez rizika ponúka aj DOXXbet, a to v hodnote 20 €. Je možné, že tesne pred začiatkom alebo počas šampionátu tento bonus navýšia, no podmienky zostanú rovnaké. Stačí urobiť online vklad na hráčske konto a vybrať si z kurzovej ponuky dve udalosti na jednoduchý tiket. Celkový kurz na tikete musí byť aspoň 2,00. Staviť si musíte do 14 dní od registrácie, inak nárok na bonus zaniká. 

Prečítajte si všetky informácie o vstupných bonusoch v stávkových kanceláriách v tomto článku a objavte ďalšie výhodné ponuky.

Futbal: Majstrovstvá Európy 2024 – info, termín, dejisko

Futbalové EURO 2024 prebehne od 14. júna do 14. júla. Hostiteľskou krajinou je Nemecko a zápasy sa odohrajú na desiatich štadiónoch. Dejiskom finále bude Olympijský štadión v Berlíne. Kto sa napokon stane šampiónom Európy? 

Kliknite SEM a prečítajte si všetky informácie o Slovesnku na ME vo futbale 2024.

Slovensko na ME vo futbale 2024 – program, skupina, dátum zápasov

Na turnaji nechýbajú ani naši reprezentanti, ktorí sa predstavia v skupine E. Ich súpermi budú Belgicko, Rumunsko a Ukrajina. Prvý zápas odohrajú v pondelok 17. júna o 18:00 h vo Frankfurte. Ďalší duel ich čaká 21. júna o 15:00 h proti Ukrajine v Düsseldorfe a následne sa vrátia do Frankfurtu, kde si 26. júna o 18:00 h zmerajú sily s Rumunskom. 

Zápasy Slovenska v skupine E:

  • Belgicko vs. Slovensko, 17. 6. o 18:00 h, Deutsche Bank Park vo Frankfurte
  • Slovensko vs. Ukrajina, 21. 6. o 15:00 h, Merkur Spiel-Arena v Düsseldorfe
  • Rumunsko vs. Slovensko, 26. 6. o 18:00 h, Deutsche Bank Park vo Frankfurte

Reklamy
Euro s bonusom 30 € za registráciu v Tipsporte - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Viac v Futbal