Sledujte nás

Futbal

Ako sa Dlhá Lúka stala majstrom

Domáci Dluho-Lučaňi po viac ako 10 rokoch berú titul a píšu históriu!

Ako sa Dlhá Lúka stala majstrom 7. ligy

Po búrke vraj vždy vyjde slnko. A v Dlhej Lúke žlté, teda oranžové, či?

Trávnik už pomaly schne po prietrži mračien a Dluho-Lučaňi po nedzeľnej omši chytajú poobednú siestu a znižujú krvné tlaky. Len tak? Kdeže. Blíži sa ďalšia búrka, no tentokrát v podobe súboja titanov, peršeho s druhym, a rovno o titul. Hostia musia vyhrať, domácim teoreticky stačí remíza, ak posledné kolo uhrajú za 3 body v predposlednej Kurime. 

Odbila 17 hodina a blíži sa zápas VII. Oblastnej ligy v Bardejove a líder súťaže – „žlté pupky“ z Dlhej Lúky  v dresoch à la Oranjes doma vítajú druhých Šibčanoch. 

V hľadisku vyše 300 ľudzi a Laci Hegeduš píska do píšťalky. Par razy prebehne a tu už Kožarik centruje z ľavej strany a Jurčišin dáva nechytateľne hlavou do pavučinky na 1:0. Do polčasu dobrý futbal zo strany na stranu. Šibčani už riešia cezpolčasový pohovor a tu zrazu v 45. minúte kapitán Vilček centruje a opäť od Jurčišina pozdrav hlavou a rovno do šatne na 2:0. 

V druhom dejstve hostia zvyšujú obrátky, no „talianska defenzíva“ domácich nepoľavuje a naopak v 82. minúte sa Lazor po prihrávke Vilčeka rúti sám na brankára hostí a je vymaľované, 3:0. 

Vecej fanúšikoch jak na zápase Partizánu, a väčšina už skanduje „Sláva nám, sláva nám, my sme Dlhá Lúka“. Sudi píska záverečný hvizd a vidieť už len strieľajúce šampusy a výkriky „MAJSTRI, MAJSTRI!“

Domáci po viac ako 10 rokoch berú titul a píšu históriu, GRATULUJEME! 🙂

Autor: Matúš Vilček

Reklamy
Euro s bonusom 30 € za registráciu v Tipsporte - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Viac v Futbal