Sledujte nás

Bojové športy

UFC 303: Procházka o titul s Pereirom, Buday vyzve Arlovského

UFC 303 bude napokon bez duelu McGregor vs Chandler. Namiesto nich sa v hlavnom zápase predstavia Procházka a Pereira. V akcii bude aj Slovák Buday.

UFC 303 Tipsport banner

UFC 303 bude napokon bez dlho očakávaného duelu medzi Conorom McGregorom a Michaelom Chandlerom, na vine sú zdravotné problémy írskej legendy. Organizátori však zareagovali promptne, keď zaradili veľmi atraktívnu náhradu – v hlavnom zápase večera sa stretnú Jiří Procházka a Alex Pereira. Dvojica si tak zopakuje svoj novembrový vzájomný zápas o titul v poloťažkej váhe. Aktuálnym držiteľom opaska je brazílsky bojovník. Slovenskí fanúšikovia sa okrem hlavného zápasu karty môžu tešiť aj na ďalší zápas Martina Budaya, ktorý vyzve legendu športu Andreia Arlovského.

UFC 303: dátum, čas a termín konania

Ďalší veľkolepý turnaj v podaní najprestížnejšej organizácie vo svete MMA bude na programe v noci z 29. na 30. júna 2024 stredoeurópskeho času. Jeho dejiskom bude T-Mobile Arena v Las Vegas (Nevada, USA). Zraky väčšiny fanúšikovi sa budú sústredene upierať predovšetkým na zápas medzi Jiřím „BJP“ Procházkom a Alexom „Poatanom“ Pereirom. Český samuraj má čo brazílskemu bombardérovi vracať, práve v poslednom vzájomnom zápase totiž prišiel o titul šampióna poloťažkej divízie. V akcii bude aj slovenský reprezentant – zápas Martina Budaya proti bývalému šampiónovi a držiteľovi mnohých rekordov UFC Andreiovi Arlovskému bude patriť medzi otváracie duely (early prelims) celého večera.

UFC 303: očakávaný zápas McGregor vs Chandler zrušený

Svet MMA sa už dlhšiu dobu tešil na návrat legendárneho „zlého muža“ UFC Conora McGregora, ku ktorému malo dôjsť práve na podujatí UFC 303. Jeho zdravotná indispozícia však organizátorom na čele s Danom Whiteom spravila škrt cez rozpočet. Zápas by sa mal uskutočniť v náhradnom termíne, ten však zatiaľ UFC neurčila.

UFC 303: Procházka vs Pereira o titul v poloťažkej váhe

Všetko zlé je na niečo dobré, mohol si povedať historicky prvý český šampión UFC Jiří Procházka, ktorému zrušenie McGregorovho zápasu vydláždilo cestu k ďalšiemu titulovému zápasu. Dostane tak šancu získať späť opasok od muža, ktorý mu ho v novembri 2023 vzal. Kým v spomínanom zápase sa „BJP“ trápil aj vinou predchádzajúceho dlhodobého zranenia, hneď v nasledujúcom zápase proti Aleksandarovi Rakićovi si napravil chuť a všetkým pochybovačom ukázal, že z jeho kvalít neubudlo. 

V ďalšom zápase Procházku sa však proti nemu postaví Pereira, ktorý má v rukách granáty. Vzhľadom na fighterský profil oboch bojovníkov sa dá očakávať strhujúca šou plná efektných výmen. Významným faktorom bude to, ktorý z borcov preukáže väčšiu odolnosť. Veľkým otáznikom tiež zostáva, kto z nich sa lepšie vysporiada s okolnosťami – zápas bol predsa len zvolaný narýchlo a jeho aktérom tak zostalo len minimum času na prípravu.

UFC 303: Martin Buday vs Andrei Arlovski

Atraktivitu podujatia UFC 303 z pohľadu slovenského fanúšika zvyšuje aj účasť jedného z dvojice našich borcov. Ľudovíta Kleina, ktorý svojich priaznivcov naposledy potešil presvedčivým víťazstvom nad ďalším nepríjemným Brazílčanom Thiagom Moisésom, tentoraz v pozícii slovenského zástupcu nahradí Martin „Badys“ Buday. Proti nemu sa postaví veľké meno – žijúca legenda UFC Andrei Arlovski z Bieloruska. Zápas Budaya s Arlovským bude na programe v rámci prelimovej časti.

Ako pozerať UFC 303: live stream zdarma

Ak si najbližší turnaj UFC 303 budete chcieť vychutnať prostredníctvom priameho prenosu, máte hneď niekoľko možností. Podujatie sa môže objaviť v programe niektorých športových staníc a klasicky budete mať možnosť zakúpiť si aj platený balíček PPV. Pokiaľ chcete pozerať zápasy zdarma, ponúka sa aj ďalšia možnosť: live streamy Tipsport TV, ktoré obsiahnu celý fight card. Pre sledovanie stačí splniť dve jednoduché podmienky:

  • zaregistrovať sa v Tipsporte
  • staviť si aspoň za 1,20 € mesačne

Realizácia minimálneho obratu 1,20 € mesačne vám otvára cestu k dlhodobému a ničím neobmedzenému prísunu tisícok live streamov z rozmanitých športov, líg a súťaží. Každý nový hráč navyše získa aj bonus 30 € zdarma, ktorý sa vypláca v Netoch na vernostné konto. Tieto prostriedky sa pritom bez problémov dajú použiť aj na splnenie základnej podmienky pre odomknutie online streamov, takže niekoľko mesiacov by ste streamy sledovali úplne zdarma. 

Kurzy na UFC 303: ako dopadnú Procházka, Pereira či Buday?

Pokiaľ sa zameriame na dvojicu zápasov, ktoré slovenského diváka na UFC 303 zaujímajú najviac, v oboch prípadoch môžeme čakať nesmierne vyrovnané duely. Potvrdzujú to aj kurzy slovenských stávkových kancelárií. Tipsport v hlavnom zápase večera mierne favorizuje Pereiru, ktorý by tak podľa bookmakerov mal obhájiť svoj titul. Z dvojice Buday – Arlovski je nižší kurz vypísaný na slovenského fightera. Kompletný prehľad zápasu Procházka vs. Pereira si môžeme prečítať aj v tomto článku.

Reklamy
Euro s bonusom 30 € za registráciu v Tipsporte - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Viac v Bojové športy