Sledujte nás

Ostatné športy

Letná výzva 2024, deň druhý

Naša júlová letná výzva pokračuje druhým dňom, takto sa nám dnes darilo urobiť niečo pre seba a vykázať aktivitu počas aspoň 5 minút.

Letná výzva 2024, deň druhý

Ráchel

Druhý deň výzvy sa niesol v znamení bolesti hlavy, keďže som človek veľmi citlivý na počasie. Nebolo to však nič s čím by si ružová tabletka neporadila, a tak som po príchode z práce zobrala nohy na plecia, psa na vôdzku a vyrazila na prechádzku k štrkovcu. Tam nás už čakala kamoška s melónom, nožom a denkom (pozn. pre čitateľov nie z východu-doskou na krájanie). Prešli sme sa okolo štrkovca, ja som zvrtla pár jogových pozícii, dojedli sme melón a ponáhľali sa domov, keďže nás začalo intenzívne vyháňať počasie. No a mňa poháňal ešte aj čas, keďže ma táto trasa dnes čaká ešte raz. V mojom aktuálnom životnom období patrím medzi večerných cvičičov, a tak ma dnes o 20:15 ešte čaká hodina power jogy a po nej prechádzka domov.

PS: vďaka za Marcelku a melón. V obchode cez cestu totiž už tretí deň žiaden nemali. Včera večer som ostala hladná.

Danka

Včera bežiaci pás so sklonom 10, rýchla chôdza , 25 min, dnes chôdza zrýchlená v opätkoch Prešovom, útek pred búrkou 3,5km

Ifka

Nádcha a depka majú niečo spoločné. Sople. No zatiaľ čo ten prvý potrebuje pokoj, na ten druhý lepšie funguje pohyb. Napríklad tanec. Tak si zapínam hudbu a so štvorkilovou záťažou v rukách štvrť hodiny krepčím po izbe. Sople prešli, chrbát prestal bolieť a moja živá činka krásne spinká.

Martin

V školskej posilke veľká pohoda s kolegami, popri tom bicík a zhyby s minutovými pauzami, záver sedľahy a sprcha. Letnejšia jak dnešné počasie. Prečítam esenpéčkarov, počkám na futbal a pri pivku dorovnám stratené kalórie.

Teo

Čítal som, že v živote netreba pred sebou tlačiť snehovú guľu. Ľahký biceps navre žilu, poteší náladu a kúsok ju roztopí. A ver tomu, nič ti nenapuchne predlaktie viac ako trepač pri maminom koberci.

Reklamy
SYNOT TIP navýšený vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Viac v Ostatné športy