Sledujte nás

Ostatné športy

Letná výzva 2024, deň piaty

5 minút aktivity denne. Tak znie naša letná výzva, ktorá pokračuje svojím piatym dňom.

Letná výzva 2024, deň piaty

Ráchel

Nepoznám tvora, ktorý miluje vodu viac ako môj pes. Preto vždy keď sa dá ideme k vode. Dnes to vyhrali vajnorské jazerá, kde sme spolu so psíkmi boli dnes prvýkrát. Prvá aktivita bola šlapanie na vodnom bicykli, mne sa však viac páčilo kúpanie ako bicyklovanie. Molly mala rovnaký názor, keďže skákala do vody z vodného bicykla ako žaba. Kvasenie sa na deke pri vode spolu s (malou!) kofolou a hranolkami za aktivitu považovať nebudeme, preto som sa ešte po príchode domov nahodila do cvičebného oblečenia a prešla sa do jamy (park v bratislavskom novom meste), kde je to mimochodom krásne! Človeku sa hneď chce viac cvicit, keď je to v príjemnom prostredí. Teplota ideálna, príjemný vetrík, relatívne málo ľudí a cvičenie vonku, to znie ako predstava ideálneho piatkového večera. Stojka sa dnes podarila zatiaľ len o stenu a zatiaľ len na chvíľu. Ale trpezlivosť aj stojky na rukách prináša!

PS: na záver som si ešte, samozrejme, dala aj zopár pozdravov slnku. Aj keď už pomaly zapadalo.

Ifka

Dnes som sa (dúfam) naposledy zobudila s výhľadom na budovu nemocnice, ktorá pripomína kulisy z nejakej béčkovej post-apokalyptickej dystópie.

Na oslavu odchodu domov opäť krepčím po izbe s živou činkou. Tentoraz skúšam tanečné kroky v štýle samby. Na hudbu Ozzyho Osbourna. Ohromná prča!

Martin

Pondelkový sľub že vo 4tok rozbijem nohy zas sa mi rozmazal poobede, zato hrať na bubony štyl, čo už som dlhšie nepričuchol dalo zabrať tiež. Potil som sa viac od hanby z toho, že neviem, nie že nevládzem. 2 hodiny.

Dnešok mal jasnú storyline – zacvičím a uvidíme čo prinesie deň. Kladka triceps, príťahy s činkou, lýtka a predkopy. V škole vyradzovali šroťáky z posilňovne, uchmatol som rozheganý a krivý stroj na nohy. Dal som mu ferrari tuning a hneď pasuje do súboru (čekni foto). Dnes mal premiéru, masívny spoľah. Popoludnie – sviatok nesviatok, pustil som sa do auta. Zisťujem, že ranný triceps netrebalo. Umyť, utrieť, vosk, vyleštiť, leštenka a zas vyleštiť, uff. Mám dosť. A boľavé packy.

Teo

55ku činku som v živote nezdvihol, polobicepsíkové kmity ale vypeču dvojhlavé snopce na uhlík. K včerajšej stofke na hrazde pridáš pendu a v správnom drese odkážeš skeptikom, kto vyhrá Euro. Muhhaha. Golden Foden.

Letná výzva 2024, deň piaty - Teo

Pridáte sa k nám aj vy?

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna vstupný bonus Stávka bez rizika za 30 € + 30 free spinov - 300x300

Viac v Ostatné športy