Sledujte nás

Ostatné športy

Letná výzva 2024, deň jedenásty

Naša spoločná letná výzva pokračuje ďalším (horúcim) dňom.

Letná výzva 2024, deň jedenásty

Ráchel

Fitko. Po dlhej, veľmi, veľmi dlhej dobe. Aj som už zabudla, aké je to náročné. Ale zabudla som už aj na to, koľko dokáže vyplaviť endorfínov. Dnes to bol zadok a nohy. Pálilo. Veľmi. A zajtra budem asi pri každom pokuse postaviť sa skuvíňať, ale teším sa z toho, že som dnes vykročila zo svojej komfortnej joga zóny a vrátila sa, alebo sa nateraz pokúsila o návrat k strojom a (snáď čochvíľa) ťažkým váham. Za to však ďakujem Makrelke, keďže sama by som dnes do fitka asi určite nešla.

Vzhľadom na neutíchajúcu bratislavskú horúčavu sme vynechali s Molly dlhšiu prechádzku aj dnes, nevynechali sme však povinné zábavky so psími kamarátmi a loptičkami. A melónom v parku, opäť. Pretože načo meniť niečo, čo funguje?

PS: myslíte si, že je možné byť so sebou niekedy stopercentne spokojný?

Ifka

Dnešnú teplotu presne definuje anglický výraz What the Hell. A ak chcete vo WTH počasí športovať, potrebujete technickú podporu.

V našej domácnosti majú niektoré spotrebiče meno. Dnes som si na pomoc zavolala Lojza (vľavo) a Eda (vpravo). A takmer po roku som si zapla cvičebné video mojej obľúbenej slečny z Vietnamu. Bolo milé vidieť po roku známe tváre

Po 10 minútach som si necítila ruky, po 20 minútach ma začalo pichať v boku, no vydržala som celú polhodinu. Lialo zo mňa aj napriek Lojzovej snahe udržať ma cool. No som na seba patrične hrdá – i keď som sa pri cvičení cítila ako prasnica na hodine baletu.

Letná výzva 2024, deň jedenásty - Ifka

Martin

Ketodiétová delená strava s maximom výdaju nevyzerá zrovna tak, ale čo sme zamakali dva dni pri sťahovačke uvidí len ten, koho šväger pozve do ich nového obydlia. Nechcem sa chváliť, ani ľutovať, ale dokefal som si pri tom šetkom ľavačku a to mam len jednu.

Letná výzva 2024, deň jedenásty - Martin

Teo

Keď ťa od rána bolí koža na hlave až po pleš, buď si včera schytal lopatou v Kurove na gadžibale alebo si skákal na hlavu z kúpaliskovej veže.

Ľahká činka v záhrade poteší dvojhlavý aj susedu, kvízovka na dnes je kto bol Matej Bencúr.

Letná výzva 2024, deň jedenásty - Teo

Zajtra pokračujeme ďalším dňom, pridáš sa k nám?

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Ostatné športy