Sledujte nás

Ostatné športy

Letná výzva 2024, deň dvadsiaty šiesty

V našej júlovej letnej výzve máme pred sebou posledné dni a my makáme ďalej!

Letná výzva 2024, deň dvadsiaty šiesty

Ráchel

Povedz, že si už starý bez toho, aby si povedal, že si starý. Idem prvá. Piatok mám rada, pretože podvečer idem na power jogu, potom zjem kilo melóna, pôjdem s Molly na večerné venčenie a potom pôjdem spať. V piatok však bez toho, aby som si nastavovala budík na 5:50. To, že sa prirodzene o takom čase zajtra ráno zobudím aj bez neho, to už je iná vec. Dobre čítaš, žiadna párty, žiaden alkohol, žiadne ponocovanie. Plnohodnotný spánok aj v piatok. Dnešná denná, alebo už aj večerná aktivita začala rezkým behom na električku, pretože Molly ide z venčenia domov vždy v štýle rýchlo a zbesilo. Akurát, že je to vždy v extrémne spomalenom a pokojnom tempe. Robí to naschvál, len neviem, či viac kvôli tomu, aby nemusela byť dlho sama doma alebo aby som nestíhala na jogu. Určite pre to druhé. Ten pes je lubricated like a fox (extra bod tomu, kto pochopí). Joga bola, ako vždy, tá najväčšia, upotená a horúca láska. Instatné zlepšenie nálady, dňa aj života.

PS: aj vy hladkáte a rozprávate sa s každým psom, ktorého kdekoľvek stretnete?

Letná výzva 2024, deň dvadsiaty šiesty - Ráchel

Ifka

Piatok je ideálny deň na prechádzku. K lekárovi, do potravín, kúpiť darček pre svokru… a nezabudnite na kočíkovanie. Škoda, že som si nevzala krokomer. Keby sa úspešnosť prechádzky merala v minutých peniazoch v obchode, tak so sebou môžem byť spokojná.

Martin

Piatkový plán mať leg day sa po tom, čo Mijka povedala, že chce ísť papa, v sekunde mení na cyklovýlet s babuľatkom vzadu v sedačke ku babke – trasa Šiba-Vaniškovce je brilliant a bonusom je cesta vo výstavbe, kde s nami poriadne vytrasie. Mijka už má dobrých 17kg, čo určite po mesiaci bez bajku pocítim zajtra na nohách. Aj na zadných jajkach.

Teo

Neznam de má Martin zadné jajka, na bajku milujem každopádne najviac elektriku a aj tak ma z neho bolí gluteus po 11 minútach tak, že nestíha ani Ibalgin.

60ka zhybov na bradlách pri Topli po cc 6 je dnes kus uzívaná, zišla by sa výživová poradkyňa, najlepšie aj s benefitmi. Správa 😁

Kvízovka dňa. Ktorému štátu patria Galapágy?

Letná výzva 2024, deň dvadsiaty šiesty - Teo

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Ostatné športy