Sledujte nás

Futbal

Brosportbély: Exhibícia guľatého čara sa kope v meste šminiek, parfémov a hodvábu

Liga spektakulárnych miliárd a unikátnej interakcie je znova tu.

Liga majstrov - ligová fáza, deň prvý

Kolotoč času nemá času nadostač a liga spektakulárnych miliárd a unikátnej interakcie je znova tu. Kuknime na ňu klasicky simplicitne, explicitne a bez futílnych floskúl.

AC Miláno – Liverpool

Herná kadencia a vysoký presing Liverpoolu koagulovali v domácej lige proti poľovníkom z Nottinghamu v šokantno-vákuoidný altruizmus, ak chcú Červení od Mersey generovať na Apeninách konzekventnú transformáciu hladiacu oko verného fandu, bude pán Slot musieť načrieť do hlbokej studnice futbalovej mágie. Exhibícia guľatého čara krém de la krém sa večer každopádne kope práve v meste šminiek, parfémov a hodvábu.

Bayern – Dinamo Záhreb

Na sakrálnej pažiti Allianz arény ireverzibilná kolízia hbitých fregát saturovaná plejádou spektakularity od koučov až po miestneho kuriča. Kane indikuje klinické parametre halucinoidného merkaptánu, výhra podceňovaného Dinama na tikete vyznieva večer ako celkom relevantná anekdota.

Real Madrid – Stuttgart

Mbapé sľubuje vycerený grimas, Vini pumpuje ejakulovaný dvestosterón, pýcha ale peklom dýcha, ešte vždy môžu baleťácki pusinkári skončiť minimálne s fraktúrou nosa a v maske. Ancellotiho vypucovaný kanón večer každopádne roztrhne chrabrým Nemcom pušapku aj s kosticou. Betónovať sa tu predsa bude až proti City. Heh.

Gurmánsky si vychutnaj dekoratívne herné elementy večera plného futbalových nuás a dočítania znova na Brosport, kamarát.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal