Sledujte nás

Anglicko

Derby na východe hlavného mesta sveta, zoom in

Daňoví inšpektori za lamanč zistili, že Halland dáva góly cez gpt.

Premier League 2024 / 2025 - 5. kolo

Daňoví inšpektori za lamanč zistili, že Halland dáva góly cez gpt. Toto už Guardiolovci nerozchodia. Vitaj za kanálom, kamarát.

West Ham – Chelsea

Stále čakám, kedy strčí Neto hlavu medzi plecia a aj v drese Chelsea ukáže, že rýchlosť je vo futbale najviac. Možno konečne dnes v derby na východe hlavného mesta sveta. Madueke. Palmer. Zoom in.

Aston Villa – Wolves

Villa je sila, Oli Watkins strelí do vianoc minimálne jeden hetrik. Aj Antony by chcel. 😁 Výhra Villa.

Fulham – Newcastle

Keď máš v bráne Pápeža, nemusíš hrať veľa, aby si nevedel prehrať. Pope je najlepší gólman v lige líg, Sturridge vraví, že dnes vykradnú Straky aj Craven Cottage. Neviem, či som si tým až taký istý.

Liverpool – Bournemouth

Roztrhané tikety po prehre Slotovcov v ostatnom kole už visia v nottinghamskom múzeu, Reds štatisticky nemôžu doma prehrať dvakrát za sebou. Vraj tutovica tutoviek za milión. Plačkovej kabelka ako bonus.

Tottenham – Brentford

Kohúty v silovej plnke proti Arsenalu zlomili verným srdce, najzaujímavejším borcom Spurs každopádne a naďalej ostáva Kuluševsky. Brentford vie kusnúť ako kobra, na domáci erb to ale asi stačiť nebude.

Man City – Arsenal

City v Lige majstrov vystrašili dresmi aj Františka Mikloška, bombovica kola bude každopádne o inom. Predtým ako pošlú autority Citizenov na spodok tabuľky ešte môže byť na Eastlands chvíľu veselo.

Dovysávaj, braček, kúp polovičke kožuch na zimu a vychlaď Tramín. Sybila vraví, že to bude pecka. A dopremierligotania, of horse.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna vstupný bonus Stávka bez rizika za 30 € + 30 free spinov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko