Sledujte nás

Anglicko

Guardiolovci bez Rodriho čoskoro a určite puknú

Po poslednom kole by aj Vilko Shakespeare prepísal Veľa kriku pre nič na Veľa kriku pre všetko.

Premier League 2024 / 2025 - 6. kolo

V roku 2050 porazí futbalová jedenástka zložená výlučne z ľudských robotov majstrov sveta. Kým sa tak ale stane, odskočme si ešte medzi ľudí za kanál. Vitaj znova v zemi Albionu, kamarát.

Newcastle – Man City

Po poslednom kole by aj Vilko Shakespeare prepísal Veľa kriku pre nič na Veľa kriku pre všetko. Pope pustil na Craven Cottage tri góly, Newcastle prvýkrát v sezóne prehral, Man City ratoval v zápase jesene bod v 99. minúte, stratil Rodriho a minimálne na jeden zápas mohol aj Haalanda. To v prípade, že by boli pravidlá aspoň napol príčetné.

Guardiolovci bez Rodriho čoskoro a určite puknú. Vôbec sa nebudem diviť, ak práve dnes.

Arsenal – Leicester

Buďme féroví, Kanonier si prvých 30 minút proti City nepípol ani v 11tich, naťahovanie času za stavu 1:2 po červenej pre Trossarda bolo pre mňa z ich strany taktiež iritujúce nóvum. Doma na Emirates Líšky Artetov kanón každopádne roztrhá aj s Vardyho plechovicou Redbulu.

Chelsea – Brighton

Blues sú pre bežného tipéra nevyspytateľní jak Huljak v parlamente, pri súčasnom laufe Čajok z južného pobrežia ostrova by som s tutovicou na jednotku na Stamford Bridge určite zaváhal.

Wolves – Liverpool

Mersey boys doslova trhajú trávu, herne mi pripomínajú Real Madrid. A už keď sa začne triafať aj Nunez, neverte Vlkovi, že bude mať doma hody.

Man United – Tottenham

Mňamka kola v Divadle snov dekoruje víkend, ak si predstavím, že by si podobný zákrok ako Martinez minule dovolil taký Saliba na Haalanda, pobije sa na Etihad najprv Pepe s Artetom a potom celý štadión. Spurs neprehrajú.

Ľudské roboty budú mať AI čipy, oceľové menisky a nebudú poznať únavu. Bude sa kopať iná liga. Možno dobre, že sa toho nedožijem. Dopremierligotania, kamarát.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko