Sledujte nás

Ostatné športy

V Domaniži sa budú konať majstrovstvá Slovenska v Cornhole 2024

V októbri sa na západnom Slovensku uskutoční druhý ročník slovenského šampionátu.

Majstrovstvá Slovenska v Cornhole 2024

Prednedávnom sme vám priniesli článok o cornhole – pôvodom americkej hre, ktorá rýchlym tempom naberá na popularite aj na Slovensku. A to až takým spôsobom, že sa v nej v októbri uskutoční už druhý ročník majstrovstiev Slovenska.

Majstrovstvá Slovenska v cornhole 2024

Majstrovstvá Slovenska je bezkonkurenčne najväčší celoslovenský cornhole turnaj. Sme preto veľmi radi, že vás ako oficiálny mediálny partner tohto podujatia na neho môžeme pozvať.

Slovenský šampionát v cornhole sa uskutoční už 19. októbra 2024 v dedinke Domaniža na západe Slovenska. Pýtate sa prečo? V neďalekej Považskej Bystrici je totižto aktuálne najväčšia komunita hráčov cornhole na Slovensku.

Turnaj bude mať otvorený formát, čo znamená, že sa ho môže zúčastniť každý. Formát je navyše vymyslený tak, že sa dokonale zabavia ako začiatočníci, tak aj rekreační hráči a taktiež skúsení súťažní hráči. Ako prizvukuje samotný organizátor turnaja Slovenská Asociácia Cornhole, táto hra je určená naozaj pre každého.

Ako sa zaregistrovať?

Registrácia navyše prebieha priamo na mieste a vstup je zadarmo. Prísť teda môžete nielen ako divák a fanúšik, no ak vás láka vyskúšať si cornhole na vlastnej koži, môžete sa do turnaja aj zapojiť. Všetko potrebné vybavenie ako cornhole dosky či vrecká si budete môcť bezplatne zapožičať, no k dispozícii bude aj obchod s cornhole vybavením. Ak vás teda táto hra chytí (rovnako ako nás), profesionáli z obchodu Hoďto vám radi poradia s výberom a využiť budete môcť aj špeciálnu akciu -10% na celý nákup.

Všetky ďalšie informácie o formáte turnaja, programe ale aj pravidlách a ďalšie technické informácie nájdete priamo na stránke slovakcornhole.sk.

Vidíme sa v sobotu 19. októbra v Domaniži, priatelia!

Reklamy
Fortuna vstupný bonus Stávka bez rizika za 30 € + 30 free spinov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Ostatné športy