Sledujte nás

Futbal

Slovan Bratislava – Man City: Na hlavné mesto sa rúti kolos šejka

Kurz na Skyblues nehľadaj, ten na domáci erb sa ale hýbe okolo 46 a v rámci vlastenectva spokojne polož euro na jednotku.

Slovan Bratislava - Man City, ligová fáza Ligy majstrov

Na hlavné mesto Slovenska sa rúti kolos šejka Mansoura, člena kráľovskej rodiny Al Nahyanovcov, vládnucich v Spojených arabských emirátoch. Len tak bajdzwej, šejkov majetok odhadovaný na 19 miliárd eur by v Afrike poľahky a na pár rokov vyriešil hladomor 50 miliónov Afričanov. Ropným magnátom s jachtou za 450 melkov ale nemôže byť každý, tak ako nie každý si potom urobí futbalový klub za miliardu+. Čo na tom, že si za celú jeho existenciu prišiel na jeho zápas naživo iba trikrát.

V Bratislave Mansoura nečakajme, to skôr vieru v statočný boj nášho velikána proti svetovému obrovi. Na Tehelnom poli osobne neočakávam City v plnej sile a ani pri plnom výkone, podvedomie nepustí. Guardiolovci sú navyše v kŕči, strata De Bruyna i Rodriho odkrýva v Premier League kopu slabín.

Kurz na Skyblues nehľadaj, ten na domáci erb sa ale hýbe okolo 46 a v rámci vlastenectva spokojne polož euro na jednotku. Futbal bol vždy guľatý. A niekedy aj pán Huljak spadne zo stoličky. Pri kurze 2 000.

Zážitok, kamarát.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal