Sledujte nás

Ostatné športy

Sledujte Veľkú pardubickú naživo na TV Tipsport a získajte bonus 20 €

Dostihy Veľká pardubická napíšu cez víkend už svoju 134. kapitolu.

Veľká pardubická 2024 - sledujte naživo na Tipsport TV s bonusom 20 €

Dostihy Veľká pardubická napíšu cez víkend už svoju 134. kapitolu. Podujatie, ktoré má stále miesto v kalendári druhú októbrovú nedeľu, je zároveň najstaršou športovou akciou v Česku. Prečítajte si najdôležitejšie informácie, zistite, kto je favorit, sledujte a tipujte na preteky v Tipsporte aj s bonusom 20 eur.

134. Veľká pardubická se Slavia pojišťovnou: dátum, štart, čas 

Najdôležitejším dátumom a časom je nedeľa 13. októbra o 16:00, keď je na programe štart hlavných pretekov na Dostihovom závodisku Pardubice. V priebehu soboty i nedele sa dopoludnia a popoludní koná niekoľko menších pretekov, ale hlavný bod programu príde až na záver. 

Veľká pardubická 2024 naživo: priamy prenos, online live stream, TV

Najväčšie dostihové podujatie roka majú diváci možnosť sledovať na staniciach Českej televízie: ČT Sport a ČT1. Pre slovenských fanúšikov, ktorí takúto šancu nemajú, je tu alternatíva online streamu na Tipsport TV. Po registrácii viete sledovať livestreamy sedem dní úplne zdarma a ako bonus obdržíte 20 eur.

134. Veľká pardubická (steeplechase) 2024 – kurzová ponuka: tipy, kurzy a favoriti

Favoritom na víťazstvo s kurzom 3,25 je kôň Godfrey, ktorého nasledujú Coko Beach (6,00) a Sexy Lord (8,00). Z tohto hľadiska majú podľa Tipsportu šancu zabojovať o triumf i Dulcar De Sivola, Santa Klara či Star.

Najväčší favoriti na víťazstvo podľa Tipsportu (kurzy k 9. októbru 2024): 

  • Godfrey (3,25)
  • Coko Beach (6,00)
  • Sexy Lord (8,00)
  • Dulcar De Sivola (10,00)
  • Santa Klara (10,00)
  • Star (13,00)
  • Argano (17,00)
  • Talent (18,00)

Tipsport má bohatú kurzovú ponuku, okrem na víťaza si môžete staviť aj na umiestnenie daného koňa, prípadne na lepšieho z dvojice. Špeciálna stávka Tipsportu je vypísaná na dobehnutie koňa do cieľa alebo na to, či sa víťazom stane český jazdec, prípadne jazdkyňa.

Stávková kancelária Tipsport ponúka bonus vo výške 20 eur pri novej registrácii úplne zdarma a bez ďalších podmienok. 

Prekážky, najznámejší skok a dĺžka trate Veľkej pardubickej

Dostihy majú dĺžku 6 900 metrov, na kone a džokejov čaká počas nich 31 prekážok. Najslávnejší skok Veľkej pardubickej je bez pochýb prekážka číslo 4 s názvom Veľká Taxisova priekopa. Tá dostala meno po nemeckom šľachticovi Egonovi Thurn-Taxisovi. Prečo sa tak stalo, ako vyzerá dráha Veľkej pardubickej i ďalšie zaujímavosti o trati a z dejín pretekov nájdete tu.

História Veľkej pardubickej – kto vyhral minulý rok aké sú odmeny a výsledky?

Obhajca prvenstva z októbra 2023, kôň Sacamiro, tentokrát na Veľkej pardubickej štartovať nebude, dôvodom je zranenie. Jeho džokej, Jan Faltejsek, však bude chcieť triumfovať pre zmenu s koňom Gofreym so štartovým číslom osem. Tohtoročný víťaz si odnesie odmenu 2 milióny českých korún z celkového päťmiliónového balíka. Menoslov posledných víťazov i to, kto 13. 10. 2024 ovládol v poradí 134. Veľkú pardubickú, si môžete pozrieť tu v článku.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Ostatné športy